Logisztika

Az ÁTI DEPO ZRt. 7 telephelyen (Baja, Győr, Miskolc, Pécs, Szabadbattyán, Szajol, Szigetszentmiklós) nyújt logisztikai szolgáltatásokat a hagyományos darabárus tárolás területén.

Logisztikai depóink megtekintése

Gabonalogisztika

Az ÁTI DEPO ZRt. hét telephelyen (Baja, Békéscsaba, Gyöngyös, Kecskemét, Mátészalka, Mezőkovácsháza) nyújt gabonalogisztikai szolgáltatást. Összesen 172 200 tonna gabonatároló (főleg siló) kapacitással rendelkezik.

Gabonalogisztikai tárházaink megtekintése

közraktározás

 

A sajáttelepi közraktározás minden esetben egy logisztikai ügylettel indul. A közraktározásra kerülő áru a társaságunk által üzemeltetett raktárba kerül beszállításra. Ott a Közraktár által elfogadott minősítő szervezet, vagy szakértő minősíti az árut. Amint a minősítés elkészül, és a közraktározáshoz elengedhetetlenül szükséges dokumentumokat a Letevő a Közraktár rendelkezésére bocsátja, a közraktár elkészíti a közraktározás alapdokumentumait és a közraktárjegyeket, amelyet átad a Letevőnek.


A közraktározás időtartama alatt a közraktár tárolja az árut és szükség esetén kezeli is, annak érdekében, hogy azt a betároláskor mért minőségben és a betároláskor átvett mennyiségben vissza tudja szolgáltatni.

Közraktár annak szolgáltatja vissza az árut, aki a jogosan birtokába került közraktárjegy mindkét részét (árujegy, zálogjegy) legkésőbb annak lejáratakor visszaadja a közraktárnak.


Közraktári üzletszabályzat
Gabonalogisztikai Szolgáltatásainak Általános Szerződési Feltételei


Közraktározási díjszabályzat

Árukezelési szabályzat
Áruminősítési és áruértékesítési szabályzat
Adatbekérő űrlap